Szeged és környéke

2007.12.19. 21:54

Diétás menü a szegedi Szeretetsátorban

Szeged - Kellemes örökzöldeket és karácsonyi gyermekdalokat játszott szerdán Fehérvári László zenész a Szeretetsátorban.

Munkatársunktól

Szeged önkormányzata, lapunk, a Rádió 88 és Szeged meghatározó cégeinek közreműködésével életre hívott karitatív rendezvénysorozat tizenharmadik napján a Szegedi Városkép Kft. látta vendégül a Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesületet és a „Cöli" Lisztérzékenyek Közhasznú Egyesület tagjait.

Diétás menü a Szeretetsátorban. Fotó: Frank Yvette
A vendégek között volt két és fél éves kisgyerek és hetvenkét éves nyugdíjas is. A diétás ebéd mellett a házigazda három dimenziós, fából készült puzzle-t is ajándékozott a több, mint ötven vendégnek. – Fontosnak tartottuk, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a betegségekre, hiszen mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, mint a meghívott vendégek. Fontos rájuk is odafigyelni – mondta [namelink name="Szélpál Gábor"], a Szegedi Városkép Kft. ügyvezető igazgatója.

Kürti Kálmán a szegedi Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesület elnökhelyettese és Balázs Ágnes a „Cöli" titkára elmondták, a szervezeteknek nagyon fontos szerepük van abban, hogy a beteg gyermekeket és felnőtteket megtanítsák a problémájukkal való együttélésre. Nagyon örültek a meghívásnak, ritkán kapnak ennyi szeretetet.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!