Szeged és környéke

2019.06.20. 21:04

Döntött a fejlesztésekről a városüzemeltetési bizottság

Örülni fog a város ezeknek a beruházásoknak.

Munkatársunktól

6 milliót költenek az Árpád téri szökőkútra


Az elmúlt évek üzemeltetési tapasztalatai alapján a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. azt javasolta a városvezetésnek, hogy az Árpád téren lévő Kráter szökőkút vezérlését emeljék terepszint fölé, a búvárszivattyúkat cseréljék centrifugál-szivattyúra, építsék át a szellőzőcsőt, újítsák meg a szellőzőrendszert és az elektromos vezérlést, valamint csövezzék át a gépészetet. Csütörtökön döntött a városüzemeltetési bizottság, 6 millió 216 ezer forintot költenek a munkára, amit a környezetgazdák végeznek el.

Megújítják a tarjáni kispiac asztalait


A Csillag tér – Zöldfa utcai kispiac asztalainak állapota az elmúlt évek során igen leromlott, a felújításukra egyre nagyobb lakossági igény mutatkozik. A városüzemeltetési bizottság csütörtökön úgy döntött, renoválják a huszonhat asztalt 1 millió 752 ezer forintból, a munkát a Szeged Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. végzi majd el. Egyszerre csak három-négy asztalt bontanak majd meg, így folyamatosan használható lesz a piac.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!