Szeged és környéke

2010.03.09. 12:50

Döntse el, milyen színű legyen az új villamos!

Döntse el, hogy milyen színben pompázzanak Szeged új, alacsonypadlós villamosai. Szavazzon és nyerjen villamosbérletet! <br>

Delmagyar.hu

A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt jóvoltából hamarosan Szegeden utazhatunk azokon az alacsonypadlós, klímával felszerelt, csendes és magas műszaki színvonalú vadonatúj villamosokon, amelyeket a lengyel PESA cég üzemeiben gyártanak le. Szeged város önkormányzatának kezdeményezésére önök dönthetnek arról, hogy ezek a modern tömegközlekedési járművek milyen színben közlekedjenek városunkban.

Hagyományos sárga-piros-kék színben pompázzon az új villamosunk? Vagy zöldes színe hívja fel a figyelmet a környezetbarátságra? Legyen modern acélkék? Esetleg legyen sárga, tükrözve a "Szeged, a napfény városa" arculatot? Önnek melyik tetszene igazán? Nézze meg a látványterveket és döntsön! A szegedi síneken olyan színű villamos fut majd, amelyik a legtöbb szavazatot kapja.

Kattintson a képre a szavazáshoz!

Kattintson a képre a szavazáshoz!
A játékban valós e-mail címmel adhatja le szavazatát, a voksolók között 3 darab éves és 20 darab havi bérletet sorsolunk ki. A szavazatokat 2010. április 15-ig várjuk.

Lengyelországban hasonló villamosok futnak, mint amilyenek Szegedre érkeznek.

Lengyelországban hasonló villamosok futnak, mint amilyenek Szegedre érkeznek.
A 9 darab új, PESA 120Na típusú jármű 100 százalékban alacsonypadlós, 30,1 m hosszú lesz és 5 részből áll. A villamosok 3 forgóvázzal, 6 oldalajtóval és egy vezetőfülkével rendelkeznek, 210 utas befogadására alkalmasak, 42 ülőhellyel. A járművek a legkorszerűbb járműgyártási technológiával készülnek; légkondicionáló és utastájékoztató rendszer is szolgálja az utasok kényelmét.

Kattintson a képre a szavazáshoz!

Kattintson a képre a szavazáshoz!
A villamosokról bővebb információ a www.ujpalyan.hu oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!