Szeged és környéke

2010.05.21. 18:07

Dörög az ég, újabb viharok jönnek

Szeged – Ma: eső, zápor, zivatar, szombaton már jobb időben élvezhetjük a Szeged napi programokat. Ha nem szeretne elázni, olvassa el előrejelzésünket.

Segesvári Csaba

Ma délután gyakran megnövekszik a felhőzet, sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Helyenként felhőszakadás és jégeső sincs kizárva. A maximum 20°C körül alakul – írja az idokep.hu.

Az internetes oldal előrejelzése szerint szombat reggelre a legtöbb helyen csökken a felhőzet, csak délnyugaton fordulhat elő jelentéktelen csapadék. Napközben több órás napsütésben bízhatunk, de az időnként erősen megnövekvő felhőzetből szórványosan zápor, esetleg zivatar alakulhat ki. Jellemzően mérsékelt, időnként élénk légmozgás várható. 22°C köré emelkedik a hőmérő higanyszála.

Újra az esőé lehet a főszerep. Fotó: Segesvári Csaba

Újra az esőé lehet a főszerep. Fotó: Segesvári Csaba

FelhőképVasárnap és a jövő héten több-kevesebb napsütés mellett délután záporok, zivatarok kialakulására számíthatunk. A hőmérséklet napról-napra emelkedik, a hét közepén már 25°C is lehet. Régiónkra az Országos Meteorológiai Szolgálat narancs citromsárga riasztást adott ki, zivatarra és heves széllökésekre is fel kell készülnünk. A met.hu oldalon elérhető radarkép szerint, az észak-keletről érkezők felhőkből 1-5 milliméter csapadék hullhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!