Szeged és környéke

2013.09.09. 20:47

Egy színpadon az X-Faktor és a Megasztár kedvencei

Szeged – Nem mennék el egyébként az összes zenekar koncertjére, mert nem mind az én világom. Viszont egy közös zenélés alkalmával sokakat meghallgatok – mondta el a szegedi Rongy kocsma rendezvényére várakozva Nagy Zoltán.

Kiss Tímea

Szombaton a SunCity Underground AllGuys nevű szabad zenélésen számos műfaj és együttes találkozott, és a programra is több százan voltak kíváncsiak. – A fellépőknek jó alkalom a közös zenélés, mert olyasmit csinálhatnak a színpadon, amit máskor nem. – folytatta [namelink name="Nagy Zoltán"].

Jó páros: FMan, a Tha Shudras zenekar énekese beatboxolt, míg a megasztáros Nagy Reni énekelt. Fotó: Őri Viola

Jó páros: FMan, a Tha Shudras zenekar énekese beatboxolt, míg a megasztáros Nagy Reni énekelt.
Fotó: Őri Viola

Így tett a jammelés házigazdája, a legutóbbi X-Faktor klipversenyének győztes zenekara is. A Tha Shudras nevű szegedi formáció többek között a megasztáros szegedi lánnyal, Nagy Renivel is zenélt az este folyamán. – Nagyjából egykorúak vagyunk, ezért egy fél mozdulatból is megértjük egymást a színpadon – magyarázta a 21 éves énekesnő. A Tha Shudras zenekarból FManként ismert [namelink name="Molnár Tibor Attila"] is egyetértett, és elmondta, hogy szervezőként fontosnak tartja a feltörekvő zenekarok támogatását. – Ez már a második ilyen rendezvényünk volt, de tervezünk folytatást. Emellett „közönség-összeadó" szerepe szintén volt az estének – beszélt terveiről az énekes, akivel egyetértettünk, hiszen nemcsak izgalmas zenei kalandban volt részünk, de más ízlésű barátainkkal is együtt tudtunk kikapcsolódni végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!