Szeged és környéke

2007.11.26. 15:43

Elfogták a szegedi kamrák fosztogatóit

Szeged - A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy fiatalkorú személy ügyében, aki társával együtt az elmúlt hét végén több szegedi ingatlanból is különféle élelmiszereket lopott el.

A rendelkezésre álló adatok alapján két személy éjszakai-hajnali körútján több szegedi magánházba is behatolt. Többnyire a pusztán csak szúnyoghálóval „védett" ablakokon keresztül jutottak be a kiszemelt kamrákba, ahonnan vitték a kezük ügyébe kerülő élelmiszereket, fagyasztott árut, de volt ahol a megtalált parfümnek, mobiltelefonnak sem tudtak ellenállni. Harmadik akciójukat követően éppen a ház kerítésén igyekeztek kimászni, amikor az időközben helyszínre érkező járőrök megzavarták őket. Kollégáink a helyszínen elfogták a lopások egyik gyanúsítottját, egy 16 esztendős szegedi fiatalt, míg társa elmenekült a helyszínről.

A lopás bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatatásba vételét, míg társa, a 23 esztendős K. I. ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!