Szeged és környéke

2016.08.25. 11:26

Elismerések a Gabonakutatónál

A Földművelésügyi Minisztériumban augusztus 22-én Fazekas Sándor miniszter az Államalapító Szent István Ünnepe alkalmából kitüntetéseket adott át. A szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. munkatársai közül négyen részesültek elismerésben.

Munkatársunktól

[namelink name="Papp Mária"] tudományos főmunkatárs a magyar búzanemesítésben elért eredményeiért, a szegedi minőségi búzák előállításáért a növénynemesítők legmagasabb szakmai kitüntetését, a Fleischmann Rudolf Díjat vehette át. [namelink name="Rajki Erzsébe"]t nyugalmazott tanácsadó a több mint négy évtizedes szemescirok és silócirok nemesítés terén elért eredményeiért Életfa Emlékplakett kitüntetést kapott.


Nyugállományba vonulásuk alkalmából ketten részesültek miniszteri elismerő oklevélben. [namelink name="Becsey Magdoln"]a mezőgazdasági technikus főként búza és tritikále nemesítésben alkotott nagyot, míg [namelink name="Duruczné Ocskó Edit"] mezőgazdasági technikus a napraforgó kutatási és búzanemesítési területen végzett kiemelkedő munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!