Szeged és környéke

2019.03.20. 21:04

Eljött az elszámolás ideje! - Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyeiről, Botkának is tisztáznia kell magát

Hírportálunkat a Szegedi Törvényszék P.20.615/2019/12. sz. ítéletével a következők közlésére kötelezte <br> <br>Helyreigazítás: <br> <br>,,A 2019. március 19. napján megjelent cikkben: ,,Baranyi: A Szeviép finanszírozta Ujhelyi házfelújítását, Botka visszatartott fél milliárd forintot a villamosprojekteknél" című cikkünkben Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép azzal hálálta meg dr. Ujhelyi István segítségét, hogy finanszírozta háza felújítását, ami kb. 30- 40 millió forintba kerülhetett." <br> <br>,,A 2019. március 20. napján megjelent cikkben: ,,Kormánypártok: Ujhelyi István válaszoljon - a Szeviép pénzén újította fel a házát?" című cikkünkben Nacsa Lőrinc KDNP frakció szóvivő alapján valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép 30-40 millió forint értékben újította fel dr. Ujhelyi István házát." <br> <br>,,A 2019. március 20. napján megjelent cikkben: ,,Eljött az elszámolás ideje! - Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyéről, de Botkának is tisztázni kell magát" című cikkünkben a szegedi Fidesz közleménye alapján valótlanul híreszteltük, hogy dr.Újhelyi István házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül."

delmagyar.hu

A Szegedi Fidesz közleménye szerint itt az idő, hogy Ujhelyi István elszámoljon, és színt valljon a házfelújításának körülményeiről.


Az sem várathat magára, hogy Botka László tisztázza annak körülményeit, miért a baloldali politikához közel álló fővállalkozókért lobbizott Ujhelyi Istvánnal szövetségben.


A közleményt változtatás nélkül közöljük:

Megdöbbentő részletek jelentek meg a napokban a Délmagyarország hasábjain. Ebben a Szeviép egykori vezérigazgatója azt állítja, Ujhelyi István házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül.


A Szegedi Fidesz és minden szegedi polgár arra kíváncsi, milyen további kapcsolat lehetett a bevándorláspárti helyi baloldal vezetői, Botka László és Ujhelyi István, valamint a csődbe ment spanyol cég között, különös tekintettel arra, hogy az egykori cégvezető szerint az M43-as autópálya munkálataiban és a szegedi 1-es villamos felújításában csak akkor vehettek részt, ha beálltak egy, az akkori baloldali politikai vezetés által támogatott fővállalkozó alá.


Milyen érdeke fűződött Botka Lászlónak és Ujhelyi Istvánnak ahhoz, hogy egy Magyarországon addig ismeretlen spanyol multinacionális építőipari vállalatért lobbizzanak a térségben az M43-as építésekor? Milyen érdeke fűződött Botka Lászlónak ahhoz, hogy Szegeden csak nagy nemzetközi, vagy a baloldali politikához kapcsolódó magyar vállalkozás végezhetett fővállalkozóként munkákat?


Botka Lászlónak és Ujhelyi Istvánnak arra is választ kell adnia, hogy ki és milyen pénzekkel számolt el feléjük a beruházások után?


Ezért felszólítjuk a szegedi baloldal bevándorláspárti vezetőit, valljanak színt a város közvéleménye előtt a tisztázatlan anyagi ügyeikről!

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!