Szeged és környéke

2019.06.20. 13:01

Elkészülhet a szentmihályi bölcsi

A szentmihályi bölcsőde lakóinak január 4. óta a megújult intézményt kellene használniuk, azonban a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft.korábbi tájékoztatása szerint csúszott a közbeszerzés, így a munkák később kezdődtek.

Munkatársunktól

A foglalkoztatási bizottság ülésén kiderült, június végére el­­készülhet a korszerűsítés. Tár­­gyalták a Gyík utcai bölcsődében zajló építkezést is, amely áprilisban indult meg, a munka ideje alatt a Siha közi, a Hajlat utcai, a Cső utcai és a Rókusi kö­­rúti bölcsődék fogadják az apróságokat. A Gyík utcai bölcsőde lakóinak egyébként már a 2018/19-es tanévet is a felújított épületben kellett volna indítaniuk, viszont a kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás csak februárban zárult le. A bi­­zottság beszámolója szerint a korszerűsítés a 96 férőhelyes Siha közi bölcsődében folytatódik, azt egyelőre nem tudni, itt mikor indul meg a beruházás, de az biztos, hogy már tavaly december 31-ig el kellett volna készülniük. Eddig az időpontig pedig még a közbeszerzési eljárás lezárása sem történt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!