Szeged és környéke

2014.05.02. 22:49

Ellenőriz a vízmű

Szeged-Kecskéstelep, Tápé - A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat-ellenőrzési munkákat végez hétfőtől péntekig Kecskéstelepen és a tápéi kiskertek területén.

Munkatársunktól

Emiatt 22 és 6 óra között átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, a szolgáltató azonban javasolja, hogy az érintett időszakban a munkálatok megkezdése előtt mindenki vételezzen szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!