Szeged és környéke

2009.03.10. 11:18

Előzetesben a szegedi drogterjesztő

Szeged - Előzetes letartóztatásba helyezett a Szegedi Városi Bíróság egy embert abból az ötfős csoportból, akiket még pénteken állítottak elő kábítószer fogyasztás és terjesztés gyanújával a szegedi rendőrök. Valamennyiük vizelete a gyorsteszt alapján kábítószer-fogyasztást mutatott.

Delmagyar.hu

Egyikükről, a 34 éves, büntetett előéletű szegedi férfiről kiderült: a társaság másik tagjának hosszabb ideje rendszeresen adott el kábítószert, ezért őt terjesztéssel gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság. Kettejüknél a ruházat átvizsgálása során amfetamin-származékot és kábítószer-fogyasztással összefüggő eszközöket találtak a rendőrök - tájékoztatta a delmagyar.hu-t [namelink name="Tuczakov Szilvána"] őrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 34 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte. A többiek szabadlábon védekeznek.

Címkék#drog#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!