Szeged és környéke

2019.07.25. 17:18

Elterelik a forgalmat szombaton a Tisza Lajos körúton

A Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárút és Korányi fasor közötti szakaszán végeznek rekonstrukciós munkákat a vízvezetéken.

A Tisza Lajos körút Boldogasszony sgt. és Korányi fasor közötti szakaszán zajló vízvezeték rekonstrukciós munkálatok során útlezárásra és forgalomelterelésre kell számítani július 27-én, szombaton 7.00-tól 19.00-ig - tudtuk meg a Szegedi Vízmű Zrt. közleményéből.

A sajtóközlemény szerint a Szőkefalvi-Nagy Béla utcánál és az Árvízi emlékműnél bontják fel az utat. Teljes szélességében átvágják, ezért a Huszár Mátyás rakpart a Felső Tisza-part felől az Árvízi emlékműig járható, de onnan tovább haladni nem lehet (zsákutca). A Boldogasszony sugárút felőli irányból a Semmelweis utca és Szőkefalvi-Nagy Béla utca közötti szakasz is zsákutca lesz átmenetileg.

A munka a körzet ivóvíz-szolgáltatásában nem okoz fennakadást.

A tervek szerint – ideiglenes helyreállítás mellett – szombat (július 27.) estére visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend. a Szegedi Vízmű fokozott figyelmet kér az arra közlekedőktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!