Szeged és környéke

2009.10.02. 12:52

Elütötte a biciklist, majd elhagyta a helyszínt

Szeged - Elsodort egy kerékpárost, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt egy Skoda Fabia csütörtökön a déli órákban Szegeden. A járőrök néhány percen belül elfogták az elkövetőt.

Delmagyar.hu

A baleset a Bakay Nándor és a Boross József utca kereszteződésében történt, miután egy balra kanyarodó 18 éves kerékpárosnak nem adott elsőbbséget egy autós, és elsodorta. A fiatalember szerencsére nem sérült meg, de erről a sofőr meg sem győződött, hanem elhagyta a helyszínt. Egy járókelő felírta a rendszámot, majd értesítette a Szegedi Rendőrkapitányságot.

A rádión kiadott körözés eredményeként az újszegedi körzeti megbízottak néhány perc múlva ellenőrzés alá vonták az autó 64 éves vezetőjét, aki kihallgatása során részben elismerte a történteket. Ellene cserbenhagyás vétsége miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség bíróság elé állítással fejezi be a nyomozást - tudta meg a delmagyar.hu Szenti Szabolcs hadnagytól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!