Szeged és környéke

2011.04.10. 14:36

Épp a gázolajat fejtette át, amikor tetten érték

Szeged - Üzemanyag-tolvajt fogtak el a rendőrök szombat hajnalban Szegeden. A férfi számlájára még egy gépjármű-feltörés is írható.

Delmagyar.hu

Állampolgári bejelentés alapján siettek a járőrök a Francia utcába, mivel a betelefonáló tetten ért egy személyt, amint éppen egy kisteherautóból üzemanyagot kísérel meg eltulajdonítani. A kiérkező egyenruhások a helyszínen elfogták a 30 esztendős szegedi férfit, akiről hamar kiderült, hogy az éjszaka folyamán nem ez volt az első lopása. A férfi a gyanú szerint ugyanis egy másik teherautóból a tanksapkát lefeszítve 50-55 liter gázolajat vitt el, valamint a közelben egy másik kistehergépkocsiba az ablakot betörve bejutott, és egy szintezőműszert, valamint a hozzá tartozó állványt emelte ki onnan, melyek értéke mintegy 350 ezer forint.

A férfi autójában 8 darab, egyenként 20 literes műanyag kannát találtak a rendőrök, melyek közül az egyik tele volt gázolajjal. Megtalálták továbbá a földmérő műszert is az állvánnyal együtt.

A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette - tájékoztatta a delmagyar.hu-t a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!