Szeged és környéke

2009.04.07. 14:54

Fagyilkolás ellen tiltakoztak Szegeden

Szeged - Nem a szegedi villamosfejlesztés ellen tiltakozunk, hanem a kíméletlen Rókusi körúti fakivágás ellen – mondta Kalmár Ferenc KDNP-s önkormányzati képviselő délelőtt a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján, melyet Fagyilkolás a Rókusi körúton hirdettek meg.

Delmagyar.hu

Hozzátette, nem lehet lesöpörni 600 környékbeli lakó aláírását, akik ellenzik a tömegközlekedéssel ellátott körútra egy újabb közlekedési eszköz bevezetését. Legyen Szegednek új villamosvonala, de ne itt, hanem például Tarjánban.

Péter Szilveszter Fideszes képviselő szerint az új 2-es villamosvonal helyéről kivágott fák helyett telepített újak 20 év múlva nőnek fel, addig az eddiginél is porosabb, koszosabb marad a város forgalmas főútja.

A képviselők azt mondták, tehetetlenek a közgyűlés kormánypárti többsége által megszavazott döntések ellen, de hatalomra kerülve elszámoltatást terveznek a villamosberuházással kapcsolatban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!