Szeged és környéke

2019.07.02. 21:59

Fél éve a piacon: miért nem kell senkinek Szeged legszebb lakása?

A "szeged legexkluzívabb penthouse lakásának" titulált ingatlan tényleg elképesztően gyönyörű, azonban úgy fest, még mindig eladó sorban van.

December végén már megmutattuk a szépséget, de feltehetően nem érkezett még megfelelő ajánlat a 100 nm alapterületű, 69,9 millióért kínált otthonért. Vagy a hirdetés záró kitétele a gond, miszerint: “Az ingatlant elsősorban egyedülállók, vagy párok részére ajánljuk - legfeljebb egy gyermekkel - akik egy olyan otthont szeretnének maguknak, ahol kívül lehet hagyni a stresszt, ahol a nyugalom és szépség találkozik, és ahol a modernizmus és a fiatalság megőrzése új értelmet nyer!"? Egy biztos, a lakás ára egyáltalán nem tűnik földtől elrugaszkodottnak. De hát ugye kérdés, kinek van ennyi pénze? És ha már van ennyi, nem akar-e az illető inkább egy házat…? Mi beköltöznénk. És ön?

 

Fotó: Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár


“Eladó Szegeden egy superior minőségben kialakított, elegáns és minden tekintetben valóban különleges luxus penthouse lakás, teljes bútorzattal!

 

Fotó: Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár


A lakás alapterülete önmagában 100 nm és ehhez jön hozzá a 70 nm-es gyönyörű tetőterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdő, egy dolgozószoba, és egy gardrób lett kialakítva.

 

Fotó: Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár


A lakás mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek. A lakás - szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett – tartogat olyan meglepetéseket, mint például a teraszon található jacuzzi, mely forró nyári esték elengedhetetlen kiegészítője. [...] A lakás egy 2013-ban épült, az év társasháza díjat nyert épületben helyezkedik el. A vételárban a garázs is benne foglaltatik. Részletek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!