Szeged és környéke

2019.04.03. 12:47

Fényes nappal rabolt ki egy idős férfit a nő - a vizsgálat befejeződött

Rablás miatt indult eljárás.

Ahogy azt korábban megírtuk, a  29 éves nő 2019. január 29-én 11 óra körül szóba elegyedett a sértettel, akinek a nyitott táskájában meglátta a pénztárcáját, amelyet megpróbált elvenni. Az idős férfi megragadta a feltételezett elkövető kezét, hogy megakadályozza ebben. A nő ekkor megkarmolta a sértett arcát, kiszabadította magát és a tárcával elfutott. Útközben a bankjegyeket kivette, a többit eldobta. A férfi az eset során könnyebben sérült.


A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, elfogták, majd előállították a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte tettét. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a nőt őrizetbe vették és az ügyészség kezdeményezésére a bíróság elrendelte a letartóztatását. - írja a Police.hu.


A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!