Szeged és környéke

2019.06.01. 19:31

Fergeteges fesztivál hangulat három napon át Üllésen - fotók

Üllés - A nyárindító rendezvény ünnepélyes megnyitóját szombaton tartották zenés felvonulással.

K. A. R.

Háromnapos Nyárindító Fesztivált rendeznek a hétvégén Üllésen. Az ünnepélyes megnyitót szombaton tartották zenés felvonulással: dobosok és zászlósok, illetve a Fonó Néptáncegyüttes közreműködésével, a kulturális központtól egészen a Vásártérig.


[namelink name="Nagy Attila Gyula"] polgármester megnyitó beszédében kiemelte, érnek a gyümölcsök a fán és a termények a földön, ami jól jelzi, hogy itt a nyár, Üllésen pedig hétvégén hivatalosan is elindult.

Fesztivállal indult a nyár Üllésen. Fotó: Kuklis István (galéria)

[namelink name="B. Nagy László"] országgyűlési képviselő is köszöntötte az ünneplő üllésieket, illetve [namelink name="Kakas Béla"], a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke is megtisztelte jelenlétével az eseményt.


Pénteken sakkverseny, pingpong mérkőzés, bormustra és tánckavalkád volt, majd szombaton 18 óra 30 perctől színpadra lép például Péterfy Bori és a Love Band, illetve 20 óra 35 perctől a P. Mobil, de a nap során volt rendőrségi kutyás bemutató, néptáncgála és motoros show is. Vasárnap Polgár Peti, Détár Enikő, valamint Korda György és Balázs Klári fellépésével zárul a programkavalkád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!