Szeged és környéke

2015.06.10. 15:46

Festékesvödörrel konzultálnak

Szeged - Szégyen! Szeged nem kéri! Szegden nem ilyen!- írták fel ismeretlenek a nemzeti konzultáció Rókusi körútnál kitett plakátjára.

Delmagyar.hu

Vigyázat, konzultálunk! – írta facebook fényképe mellé Szalai Balázs, az Átlátszó Oktatás blog szerzője, miközben Kékesi Márkkal egy fehér festékkel frissen lefestett nemzeti konzultációs plakát előtt pózolnak. „Szégyen! Szeged nem kéri! Szeged nem ilyen!" – erre módosították a kormány üzenetét a fiatalok a szerda reggel kitett plakátra.

Szegeden is elkezdődött a plakátfestegetés. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)



A Nemzeti Konzultáció Szegeden egy napig sem „élt" – kedden még egyetlen plakát sem volt a városban, a szerda reggelre kitetteket délre már le is mázolták. Szalai Balázs lapunknak azt mondta, így tiltakoznak a gyűlöletkampány ellen, a 6 szegedi plakátból 5-öt lefestettek. A fiatalember azt is hozzátette, ha ezért a rendőrségen kell felelnie, megteszi.

Szegeden is elkezdődött a plakátfestegetés. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


Megírtuk, 8 millió 932 ezer 90 forintot adtak össze tegnapig a magyarok, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) ellenkampányt indítson a kormány migrációs óriásplakátjaival szemben. Ez az összeg szerda délutánra már 18 millió forintra nőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!