Szeged és környéke

2013.03.23. 13:17

Fidesz: Védjük meg Szegeden is a rezsicsökkentést!

Szeged - Az energetikai cégek éveken át tízmilliárdokat kerestek a magyar embereken - írta közleményében Bohács Zsolt.

Delmagyar.hu

Magyarországon 2002 és 2010 között a gáz ára a háromszorosára nőtt, az áramár pedig megduplázódott. [namelink name="Botka László"], [namelink name="Ujhelyi István"] és [namelink name="Kozma József"] akkori szocialista országgyűlési képviselők ezt a politikát támogatták - írta közleményében [namelink name="Bohács Zsolt"], a Fidesz–KDNP szegedi közgyűlési frakcióvezetője.

A politikus szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében azt írja, "az energetikai cégek éveken át tízmilliárdokat kerestek a magyar embereken, körülbelül ezermilliárd forint haszonra téve szert privatizálásuk óta. [namelink name="Orbán Viktor"] kormánya most ennek az időszaknak vetett véget azzal, hogy csökkentette a családok rezsijét, és további rezsicsökkentést tervez. Ugyanakkor folyamatos belföldi és nemzetközi nyomás tapasztalható a rezsicsökkentés ügyében. Ennek a nyomásnak csak akkor lehet ellenállni, ha a magyar családok mindenki számára nyilvánvalóvá teszik: akarják a rezsicsökkentést".

A Fidesz ezért Szegeden is aláírásgyűjtés indít a rezsicsökkentés támogatásáért, melyet a következő napoktól a város különböző pontjain fölállított standoknál, továbbá a Fidesz-irodában láthatnak el az emberek kézjegyükkel.

A szegedi Fidesz-irodában (Victor H. u. 5.) hétköznapokon 10 és 18 óra között, szombatonként 9 és 13 óra között lehet aláírni a rezsicsökkentést támogató íveket - olvasható Bohács Zsolt közleményében.

A helyi Fidesz arra kér minden szegedit – pártállástól függetlenül – támogassa aláírásával kezdeményezésüket, védje meg a rezsicsökkentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!