Szeged és környéke

2007.11.26. 13:57

Figyelmeztető sztrájkot tartnak kedden a Tisza Volánnál

Szeged - A Közúti Közlekedési Szakszervezet tárgyalásai a buszsofőrök korkedvezményes nyugdíjával kapcsolatban nem vezettek eredményre, ezért keddre figyelmeztető sztrájkot hirdetnek meg.

A Tisza Volán Zrt. távolsági járatai közül azok, amelyek a menetrend szerint 6 óra előtt indultak volna, kedden reggel egységesen 6-kor állnak ki. A 6 órától indulók menetrend szerint szállítják az utasokat.

A helyközi járatok 4.30 és 6 óra között nem közlekednek. Azok a buszok azonban, amelyek már 4.30 előtt elindultak, a célállomásig a menetrend szerint haladnak majd. Ahol az első járat 4.30 után indul, ott fél ötös indulással egy járat közlekedik majd a célállomásig. Hat órától a helyközi forgalomban is helyreáll a rend.

A helyi járatok a sztrájk idején is menetrend szerint közlekednek, és nem állnak le a nemzetközi, a szerződéses – munkásokat szállító –, valamint a különjáratok sem.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!