Szeged és környéke

2008.12.03. 12:15

Fölakasztotta magát egy fogvatartott a szegedi Csillagban

Szeged - Öngyilkosságot követett el egy előzetes letartóztatásban lévő férfi szerda hajnalban a Szegedi Fegyház és Börtön Dorozsmai úti épületében, az úgynevezett II. számú objektumban. A zárkájában felakasztotta magát.

Delmagyar.hu

Több részletet sem a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, sem a Szegedi Fegyház és Börtön nem hozott nyilvánosságra. Ennek az a magyarázata, hogy a férfit nem ítélték el.

A rendőrség nem állapított meg idegenkezűséget, ennek ellenére Kiszely Pál börtönparancsnok a körülmények tisztázása érdekében vizsgálatot rendelt el.

Legutóbb idén június 24-én lett öngyilkos egy elítélt a Csillag börtönben, a 29 éves Csepregi Péter is felakasztotta magát. A férfit 2004-ben tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla több emberen elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt. Csepregi áldozata egy kocsmáros és egy tanítónő volt.

Címkék#börtön

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!