Szeged és környéke

2015.05.28. 23:31

Folytatódik a hagyomány a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban

Szeged - Ismét ingyenes tárlatvezetésekkel várja a látogatókat a szegedi Móra Ferenc Múzeum és a Fekete ház: minden szombaton délután ajándék vezetéseken vehetnek részt az érdeklődők az első világháborús és a Karinthy-tárlatokon.

Delmagyar.hu

Ha beköszönt a nyár, jönnek az ingyenes tárlatvezetések a Móra Ferenc Múzeumban: a tavalyi sikerre való tekintettel ismét ajándék vezetésekkel várnak mindenkit hétvégenként. Minden szombaton 15 órakor indul a vezetés a Móra-múzeum első világháborús tárlatán, a „Hazatérnek… 1914-1918" című kiállításon. Ezt követően, 16 órakor pedig a Fekete ház veszi át a stafétabotot, ahol a „Számadás a tálentomról" című Karinthy-emléktárlaton kalandozhatnak a vezetőkkel a látogatók.

Fotó: Móra Ferenc Mózeum

Fotó: Móra Ferenc Múzeum
Az ingyenes tárlatvezetéseknek immáron többéves hagyománya van a szegedi Móra Ferenc Múzeumban: a nyár közeledtével egyre többen érdeklődnek a múzeumi kiállítások iránt, azonban az egyénileg érkezőknek nincs mindig lehetősége tárlatvezetésen részt venni. Nekik szeretne kedvezni a múzeum az ingyenes vezetésekkel, melyek évek óta nagy sikerrel folynak.

Fotó: Móra Ferenc Mózeum

Fotó: Móra Ferenc Múzeum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!