Szeged és környéke

2014.08.17. 21:39

Folytatódik a hálózattisztítás

Szeged - Mától péntekig folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása a Szeged-Algyő Ivóvízminőség-javító Projektben.

Munkatársunktól

A kivitelező AB Szeged 2013 Konzorcium a héten Algyőn, valamint Szegeden Béketelepen és Szőregen dolgozik. A munka Algyőn a Géza utcától északra található utcákat érinti. Béketelepen a Rengey, a Kassák, a Maróti és a Csejtei utca, Szőregen pedig a Gőzmalom, az Újvilág, a Bokréta, a Vágóhíd, az Ezüstfa, a Lomb és a Nyárfa utca következik.
A tisztítási munkák reggel 9 és délután 3 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni.

Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban ülepítés után fogyasztásra alkalmas. Javasolják, hogy az érintett időszak előtt mindenki vételezzen a szükségleteinek megfelelő ivóvizet. A munka befejezése után rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott kiegyensúlyozott ellátás és minőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!