Szeged és környéke

2010.10.14. 22:38

Fűtött sátor alatt lubickolhatnak

Szeged - A SZUE a hét eleje óta fogadja újra az úszni vágyókat. A medencék fölé emelkedő 60-szor 24 méteres sátrat egy hét alatt állították fel.

Bobkó Anna

Az Aquapolis öltözőjéből a fűtött összekötő folyosón keresztül közelíthetők meg a medencék, a másik bejárat pedig a szaunához visz.

– Az Aquapolisban jelenleg csak a csendes wellnes működik. A hangos wellness részen és a csúszdáknál karbantartást végzünk. Itt október 16-án, szombaton fogadjuk újra a fürdőzőket – tudtuk meg Szűcs Szabolcstól, a Szegedi Ligetfürdő Kft. ügyvezető igazgatójától.

A sportuszodában már október elseje óta a fűtött sátor alatt tempózhatnak a sportolni vágyók. A tavaly üzembe helyezett, kétrétegű ponyva energiatakarékosságból ötösre vizsgázott. A két réteg közé fújt levegővel ugyanis jobb a hőszigetelés, mint az előző módszerrel. A sátor felállítása előtt a szokásos karbantartást is elvégezték a medencéknél – tudtuk meg Váry Zsolt energetikustól. A kismedence szűrőjét ki is cserélték.

Címkék#SZUE#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!