Szeged és környéke

2019.05.17. 17:46

Gáz-riasztó pisztollyal és egy baseball ütővel támadtak haragosaikra péntek hajnalban Szegeden

Csoportosan, felfegyverkezve és fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás két nő és egy férfi ellen, akik egy másik háromfős társaságra támadtak rá Szegeden.

delmagyar.hu

A gyanú szerint a 24 és 46 éves nők, valamint a 18 éves férfi 2019. május 17-én valamivel 1 óra után a belvárosban került összetűzésbe ismerőseivel. Az ok egy korábbi nézeteltérés volt. A férfi egy gáz-riasztó pisztollyal és egy baseball ütővel támadt haragosaira, és egyik vitapartnere irányába lőtt a riasztó fegyverrel. Eközben a nők is bántalmazták a másik társaság tagjait. Az eset során ketten könnyű sérülést szenvedtek.


A kiérkező rendőrök a feltételezett elkövetőket a helyszín közelében elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. Ellenük csoportosan, felfegyverkezve és fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!