Szeged és környéke

2016.11.09. 15:12

Gazdátlan óriásnyúl ugrándozott az út mellett

Közel hatvan centiméter hosszú, több mint hatkilós belga óriásnyulat találtak a Csongrádi sugárúton szombat délután. Ideiglenesen befogadták, és most úgy néz ki, új gazdát is találtak a barátságos nyúlnak.

L. P.

– Az egyik barátom talált rá a nyúlra a Csongrádi sugárút elején, közvetlenül az úttest mellett – mesélte [namelink name="Lebák Adrienn"]. – Ha ő akkor nem vitte volna haza, a nyuszi talán már nem is élne.


Adrienn elmondta, hogy a barátjánál sajnos nem maradhatott a nyúl, úgyhogy mielőbb gazdát kellett találni neki. – Amikor rátalált a védtelen állatra, a barátom néhány környező házba cetliket dobott, amin a telefonszáma állt, remélve, hátha jelentkezik a nyúl gazdája.


A gazda azonban nem jelentkezett, pedig Adrienn még a Facebookra is feltette a képeket a talált nyusziról, sőt az állatvédőrséget is értesítette. Egészen tegnapig bizonytalan volt az óriásnyúl sorsa.


– Tegnap este elvittem a barátomtól a nyulat, mert úgy néz ki, találtunk egy új gazdát – jelentette ki Adrienn. – Egy munkatársam befogadja őt. Nála remélhetőleg jó sorsa lesz a nyúlnak, hiszen egy kertes házba kerül – fogalmazott a 21 esztendős lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!