Szeged és környéke

2009.08.25. 21:46

Gázszivárgás Üllés és Forráskút között

Gázszivárgás miatt teljes útlezárást rendeltek el Üllés és Forráskút között kedden este - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. <br>

Delmagyar.hu

Hozzátette: a katasztrófavédelem szakemberei a helyszínen vannak.

Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: a földben levő cső megrongálódásának oka egyelőre ismeretlen. A helyszínre érkező tűzoltók és katasztrófavédelmi szakemberek elhárították a veszélyt, a gázt elzárták. A vezeték tulajdonosa a DÉGÁZ, így munkatársai megkezdték a cső kiásását, és a sérült rész cseréjét.

Szenti Szabolcs a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: emberélet nem volt veszélyben, ennek ellenére az útlezárás mellett, a környékben levő néhány tanyát áramtalanították és az ott lakókat megkérték, hogy ideiglenesen hagyják el otthonukat. Az útzár várhatóan fél tíz után véget ér, a lakók hazatérhetnek - közölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!