Szeged és környéke

2019.08.25. 13:06

Gólyák lepik el Szegedet a jövő héten

Rapid könyvtártúra, az egyetemi épületek között közlekedő Hop-On Hop-Off buszjárat, interaktív játékok és csocsóbajnokság várja a szegedi egyetem gólyáit augusztus 26. és 31. között.

Munkatársunktól

Az SZTE több mint 6100 új hallgatója előre egyeztetett időpontban iratkozhat be a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az idei gólyák vehetnek részt elsőként az SZTE+ programban, ahol olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek túlmutatnak a hagyományos oktatás tananyagain.


A beiratkozás után sokszínű kulturális és szabadidős program várja a résztvevőket. Az egyetemi épületek között közlekedő buszjáratra felszállva az elsőéves hallgatók évfolyamtársaikkal együtt ismerhetik meg az egyetem azon egységeit, amelyek a következő években segítséget nyújtanak nekik a minél sikeresebb tanulmányaikhoz. Ezek a beiratkozási hét alatt minden nap 9 és 16 óra között, 30 percenként járnak és több mint 15 egyetemi épületet érintenek, a kari épületek mellett például a Sportközpontot, a Dugonics téri Rektori Hivatal épületét és a Füvészkertet is. Augusztus 30-án, pénteken 23 óra 30 perckor pedig egy különleges „bulivillamos" indul a Vitéz utcai villamosmegállóból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!