Szeged és környéke

2007.08.07. 16:19

Gregor Józsefre emlékeznek

Gregor József 67. születésnapján, ma 17 órakor avatják fel a Belvárosi temetőben a tavaly októberben elhunyt Kossuth-díjas basszista síremlékét.

[namelink name="Gregor József"] 67. születésnapján, ma 17 órakor avatják fel a Belvárosi temetőben a tavaly októberben elhunyt Kossuth-díjas basszista síremlékét. A művész barátai, [namelink name="Nagy Ágnes"], Csernay László és Markovics Zsolt mondanak verset, illetve megemlékező beszédet. Este fél 9-től emlékkoncertet rendeznek a szegedi városháza Muzsikáló Udvarán. Az est háziasszonya [namelink name="Vajda Júlia"] operaénekes, fellép: Cseh Antal, Cselóczki Tamás, Keszei Bori, Rálik Szilvia, Szegedi Csaba, [namelink name="Szonda Éva"] és Szvétek László operaénekes, [namelink name="Fekete Gizi"] színművész. Zongorán kísér: Harazdy Miklós. A torony alatt fotókiállítást is rendeznek Veréb Simon Gregor Józsefről készült színházi felvételeiből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!