Szeged és környéke

2017.09.27. 21:05

Gyerekeket vendégeltek meg a Szeged Szépe döntősei a Hungi Vigadóban - galéria

Kézműves hamburgert szolgáltak fel a Szeged Szépe versenyzői a Hungi Vigadóban több mint ötven rászoruló gyereknek, akik az uzsonna mellé tanszereket is kaptak.

Munkatársunktól

Több mint ötven rászoruló gyermeknek szolgáltak fel kézműves hamburgert a Szeged Szépe szépségverseny jelöltjei tegnap a Hungi Vigadóban. A gyerekek az uzsonna mellé tanszereket is kaptak: a csomagban színes ceruza, vonalzó, nyomda is volt az ajándékok között.


A Szeged Szépe szervezői és résztvevői immár hatodik alkalommal vendégelik meg az Ágota Alapítványnál nevelkedő gyermekeket, emellett a Tappancs Állatmenhely munkáját is segítik, és részt vesznek a mellrákellenes kampányban. – A lányok az ország több pontjáról is jöttek segíteni, így van, aki Békéscsabáról vagy a Vajdaságból utazott el idáig – árulta el Gera Gábor, a szépségverseny főszervezője.


– Szerencsés vagyok, mert nem kellett nélkülöznöm. Ilyenkor elgondolkodik az ember azon, hogy érdemes megbecsülni azt, amink van. Jó látni, hogy mosolyt tudunk csalni ezeknek a gyerekeknek az arcára – mondta Márki Enikő versenyző, aki Horgosról érkezett, hogy részt vegyen az eseményen.

 

Gyerekeket vendégeltek meg a Szeged Szépe döntősei a Hungi Vigadóban. Fotó: Török János - GALÉRIA




 

Gyerekeket vendégeltek meg a Szeged Szépe döntősei a Hungi Vigadóban. Fotó: Török János - GALÉRIA



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!