Szeged és környéke

2008.05.29. 15:42

Hagyományteremtő zenei napok Ópusztaszeren

Ópusztaszer - Hagyományteremtő szándékkal rendez zenei napokat május 31-én és június 1-jén az Ópusztaszeri Emlékpark.

Delmagyar.hu

A Szeri Zenei Napok évről-évre találkozóhelye lehetne azoknak az előadóművészeknek, zenekaroknak, akik szövegeikkel, hangzásukkal a magyar népművészetet népszerűsítik itthon és külföldön egyaránt.

A dél-alföldi régióban a Szeri Zenei Napok minden bizonnyal új színfoltot jelent majd. A néphagyományból, a népzenéből építkező zenei vonulatnak egy szeletét szeretnék bemutatni az esemény rendezői.

Csongrád megye egyik legismertebb turisztikai intézményébe, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba várják a zenei nap szervezői mindazokat az érdeklődőket, akik szeretik a zenét, a különböző zenei irányzatok egyike sem idegen tőlük, és szeretnének kötetlenebb keretek között találkozni az alkotókkal.

Grandpierre Attila és a Vágtázó Csodaszarvas.

Grandpierre Attila és a Vágtázó Csodaszarvas.
A Szeri Zenei Napok rendezvényei május 31-én, szombaton délelőtt kezdődnek a Madárdal Zenekar koncertével. A zenei napok keretében lesz tekerőzenekari, dzsessz és a „Vágtázó Csodaszarvasnak" köszönhetően őserejű világzene is. A hagyományteremtő szándékkal megvalósuló Szeri Zenei Napok június 1-jén szombaton, 15 órakor a Kaláka koncertjével zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!