Szeged és környéke

2007.03.25. 16:19

Hamis márkák a szlovák kamionban

Törökországból tartott Szlovákia felé az a szlovák rendszámú kamion, amit közúti ellenőrzés miatt állított meg pénteken a szegedi fővámhivatal mobil ellenőrző csoportja.

Törökországból tartott Szlovákia felé az a szlovák rendszámú kamion, amit közúti ellenőrzés miatt állított meg pénteken a szegedi fővámhivatal mobil ellenőrző csoportja. A gépjármű szlovák sofőrje és utasa az okmányok alapján textilárut szállított. A pénzügyőrök a járművet és rakományát tételesen átvizsgálták, amelynek során közel 3 ezer darab nemzetközileg levédett márkajelzéssel – Diesel, Replay és Nike – ellátott ruházati terméket találtak a rakomány között. A sofőr a védjegyjogosultságot nem tudta igazolni. A pénzügyőrök a 8,5 millió forint értékű hamis ruhaszállítmányt lefoglalták, és ismeretlen tettes ellen áru hamis megjelölése miatt feljelentést tettek a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozóhivatalánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!