Hallgassa élőben!

Harmadszor adtuk át a Presztízs Díjakat

Harmadszorra, a hagyományokhoz híven látványos és elegáns külsőségek között rendezte meg kiadónk, a Lapcom Kft. az idei Presztízs Díjátadó gálaestet tegnap este az új Sajtóházban. Ebben az évben négy vállalkozás és egy üzletember érdemelte ki a Presztízs Díjat.

A helyi gazdaság, kultúra és közélet jelesei adtak egymásnak randevút tegnap az immáron harmadszorra megrendezett Presztízs Díjátadó gálán. A vörös szőnyegen érkezőket röviditalokkal, fehérborral, üdítőkkel kínálták a pincérek. Az elegáns estre a megye háromszázötven kiválósága fogadta el a meghívást, és vállalta a nyilvános megmérettetést.

Az idei díjazottak és díjátadók: (az első sorban) Baráth Tibor, Rácz József, Mészáros Antal, Pap Klára kiadóigazgató, Pipicz András, Baranyi Sándor, a második sorban: Szetey András főszerkesztő, Varga Mihály, Szalai György és Kőkuti Attila. Fotó: Segesvári Csaba

Az izgalmas díjátadást azonban a könnyed szórakozás előzte meg: a Bolyki Brothers, Zséda, Dés László és Emilio zeneszámait örömmel fogadta a kisestélyis és öltönyös publikum, az ütemesen villódzó, színes fények, a játékos improvizációk és színvonalas műsor kellemesen oldotta a hangulatot. A rangos esemény komolyságát és jelentőségét hangsúlyozta köszöntőjében Pap Klára kiadóigazgató és Botka László polgármester. A mai nehéz gazdasági helyzetben is a küzdő- és versenyképes, megújulásra és kihívásokra kész vállalkozásoké a jövő – hallhatták a jelenlévők. A külsőségeiben az Oscar-díjátadó gálához hasonló módon szólították sorban, egymás után színpadra a legkiválóbbakat.

Az év kisvállalkozása a Qualitas Kft. lett, Az év vállalkozása díjat pedig a Szeviép Zrt. érdemelte ki. Az év üzletembere kategóriában Rácz Józsefnek, a Mórakert Termelő Értékesítő Szövetkezet ügyvezető igazgatójának adták át az elismerést. A Dél-alföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. nyerte az Üzleti innovációs díjat, míg a Környezetvédelmi díjat a Csomiép Kft. vehette át.

A hivatalos ceremónia végén az ínycsiklandozó vacsora következett: előételként füstölt marhanyelvet kínáltak ananászos-balzsamecetes jércesalátaágyon, majd Újházy tyúklevest, a sertés szűzérméket gorgonzola mártással, gombás rizzsel és hercegnőburgonyával körítve tálalták fel, desszertként pedig áfonyaöntettel bolondított túrós rétes következett. A vacsora mellé szervírozott kiváló borok mellett pedig hosszasan és kötetlenül beszélgettek, barátkoztak és kapcsolatokat építettek a vendégek.

Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Elvált Darnyi Tamás – már új családja és gyermeke van az úszólegendának
Egymásnak ellentmondó hírek érkeznek arról, ki mondta ki a szakítást, de az biztos, hogy az úszólegenda Darnyi Tamás és a gyönyörű színésznő-műsorvezető, Jónás Rita már nem él egy fedél alatt.
33 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában
Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből.
ÚtON: Sokan indultak autóval ma reggel
A legfrissebb közlekedési hírek.
Kutatásokkal segíti az SZTE a Kárpát-medence kiszáradása elleni küzdelmet
Az SZTE geográfus kutatói korszerű térinformatikai módszerekkel vizsgálják a Kárpát-medence egyre szárazabb éghajlatának okait, társadalmi és gazdasági következményeit.
Egyenlített a Montreal az elődöntőben
A Montreal Canadiens 3-2-re győzött a Vegas Golden Knights otthonában.
Kiderült, hogy mégsem egy dinómadár a borostyánba zárt őshüllő
Még 2020-ban bukkantak a nyomára.