Szeged és környéke

2016.11.20. 01:34

Három trafikot próbált kirabolni, keresik a rendőrök

Három trafikot is megpróbált kirabolni egy 50-60 év körüli férfi Szegeden. Kettőnél kudarcot vallott, a harmadikban dohányárut zsákmányolt. Elmenekült, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

A gyanúsított november 19-én valamivel 14 óra előtt először egy Víztorony téri, majd egy Budapesti körúti dohányboltba ment be, ahol az eladókat egy késsel fenyegette, dohányterméket és a bevételt követelte. Egyik helyen sem járt sikerrel, követelését az eladók nem teljesítették, a férfi az üzletekből elmenekült. Végül egy Csillag téri üzletben a fenyegetés hatására az eladó dohányárut adott át részére, amit az elkövető eltulajdonított és távozott. Az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek az elkövetőről - írta a police.hu.

Vonzzák a rablókat


2013 júliusában indult az új rendszer a nemzeti dohányboltokkal, azóta számos szegedi trafikrablásról írtunk, például itt és itt - ez utóbbinál nehéz lenne amatőrebb rablást elkövetni. Tavaly április végén tragédia is történt: Kaposváron halálra késeltek egy húszéves dohánybolti eladónőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!