Szeged és környéke

2010.02.10. 13:54

Határsértők zöldhatáron és közúton

17 fővel szemben indított eljárást tiltott határsértés miatt a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség a tegnapi, illetve a mai napon.

Delmagyar.hu

8 afgán illegális határátlépőt az éjszaka folyamán a röszkei zöldhatáron fogtak el, míg 9 főt a röszkei határátkelőhelyen állítottak elő, ugyancsak tiltott határátlépés miatt.

A röszkei határátkelőhelyen az utasforgalomban jelentkezett tegnap délután 5 szerb, illetve 1 hontalan személy, valamint ma hajnalban egy koszovói anya két gyermekével kilépésre. Az okmányok ellenőrzése során derült ki az, hogy a Nyugat - Európából Szerbiába igyekvő személyek, nem rendelkeznek a jogszerű tartózkodáshoz szükséges okmányokkal, sőt közülük az egyik szerb férfi hamis vezetői engedéllyel igazolta magát. Vele szemben büntetőeljárást indított a Szegedi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt, míg a koszovói, illetve többi szerb, hontalan személyekkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!