Szeged és környéke

2007.11.16. 22:33

Határsértőket fogtak el

Tiszasziget, Ásotthalom - Tiszaszigetnél tartóztattak fel csütörtök éjszaka egy szerb állampolgárt, aki a Debreceni Menekülteket Befogadó Állomásról indulva szeretett volna illegálisan hazatérni Szerbiába. Ugyanezen az estén három szerb állampolgárt Ásotthalomnál fogtak el.

Tiszaszigetnél tartóztattak fel csütörtök éjszaka egy szerb állampolgárt, aki a Debreceni Menekülteket Befogadó Állomásról indulva szeretett volna illegálisan hazatérni Szerbiába. A férfi rendelkezett humanitárius tartózkodási engedéllyel, de kiderült: menekültügyi eljárása alatt hamis adatokat közölt. Valójában beutazási és tartózkodási tilalom alatt állt. A férfit közokirat-hamisítás, valamint beutazási és tartózkodási tilalom megsértésének gyanúja miatt adták át a Szegedi Bűnügyi Felderítő Szolgálatnak. Ugyanezen az estén három szerb állampolgárt Ásotthalomnál fogtak el: ők is illegálisan lépték át a határt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!