Szeged és környéke

2011.09.26. 22:09

Ház-Mester: több mint 200-an éltek is a háztartási vészelhárítás lehetőségével,

Csongrád megye - Az EDF Démász egyik szolgáltatását, a Ház-Mester 24-et a bevezetés óta eltelt egy évben 7 ezer lakossági ügyfél fizette elő – mondta el Záhonyi Csaba marketing osztályvezető –, közülük eddig több mint 200-an éltek is a háztartási vészelhárítás lehetőségével, összesen mintegy 3 és fél millió forint értékben.

Munkatársunktól

Az ügyfelek főleg vízvezeték-szerelésben és dugulás-elhárításban kérték a dél-magyarországi áramszolgáltató segítségét. Az EDF Démász átlagos költségvállalása közel 20 ezer forint volt.

A Ház-Mester 24 szolgáltatás lényege, hogy 399 forintos havidíj ellenében az EDF Démász munkatársai állandó, nonstop telefonos segítséget nyújtanak, illetve azonnali szakmai vészelhárításban segítenek. Az áramszolgáltató 25  ezer forint összeghatárig átvállalja a probléma megoldásával kapcsolatos költségeket. A Ház-Mester 24 szolgáltatást idén júniustól újonnan igénylő ügyfelek számára az áramszolgáltató időgaranciát is vállal: 5 ezer forint kötbért fizet ki, ha a szerelő 4 órán belül nem ér a helyszínre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!