Szeged és környéke

2019.07.19. 15:45

Hétfőn egyeztet Nemesi Pál és Bartók Csaba

Egyeztetésre hívta Bartók Csabát, a Fidesz szegedi elnökét Nemesi Pál, független polgármester-jelölt.

S.Z.

Hétfőn találkoznak – tájékoztatta a Délmagyarországot közleményben pénteken Kiss Balázs, Nemesi Pál sajtófőnöke.


A közleményben emlékeztetnek, hogy Bartók Csaba korábban kijelentette: a Fidesznek három feltétele van Nemesi Pát támogatásához. A Fidesz helyi elnöke a harmadik híd megvalósítását, a biztonsági kerítés megtartását és a szegedi gyermekek, nyugdíjasok támogatásának 13 ezer 500 forintra emelését várja el a polgármester-jelölttől.


– Sajtóban történő üzengetés helyett én a személyes tárgyalás műfajában hiszek, ezért arra kértem Bartók Csabát, zárjuk le a köztünk lévő megbeszélés-sorozatot és döntsük el, tudunk-e közösen dolgozni. Szeged dinamikus fejlesztése elképzelhetetlen a kormánnyal való kooperáció nélkül, azonban a függetlenségemből nem engedek – fejtette ki Nemesi Pál, aki hozzátette, hogy az egyeztetés a fináléba ért, pozitív irányba halad, azonban neki is vannak kikötései.


Bartók Csaba korábban azt mondta, hogy az elképzeléseik nagy részben fedik egymást, de hozzátette, hogy vannak olyan pontok, ame­­lyekben nem értenek egyet. Szerinte Nemesi Pál egy nagyon jól felkészült szakember, és elkötelezett Szeged felé.

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!