Szeged és környéke

2019.07.28. 16:12

Hétfőtől lezárnak egy kereszteződést Tápén, változik a buszok útvonala

A Tápéi főcsatorna rekonstrukciós munkálatai miatt a 73Y jelzésű buszok hétfőn üzemkezdettől pénteken üzemzárásig terelőútvonalon közlekednek, közölte a DAKK Zrt.

Hétfőtől lezárják Tápén a Bencfahát utca–Beszterce utca–Muskátli utca kereszteződését a Tápéi főcsatorna rekonstrukciós munkálatai miatt –– tájékoztatott DAKK Zrt.

 


A 73Y jelzésű autóbuszok hétfő üzemkezdettől várhatóan augusztus 2-án, péntek üzemzárásig a Petőfitelep, Fő tér–Csap utca–Budai Nagy Antal utca–Honfoglalás utca terelőútvonalon közlekednek. A járatok a terelés ideje alatt nem érintik a Zágráb, a Dráva utcai, a Tápéi Általánis iskola és a Nyillasy utca megállóhelyeket, a terelőútvonalon a Beszterce és Árok utcai megállókban állnak meg. A járatok mindkét irányba a jelenleg meghirdetett indulási időpontokban indulnak, menetidejük 1 perccel megnő. Részletes menetrendi információkat a www.dakk.hu oldalon olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!