Szeged és környéke

2015.08.15. 16:27

Horror a határon - vérben úszik egy röszkei tanya

A tulajdonos szerint a szögesdrót sebezhetett meg határsértőt – a padlón álló műanyag vödör vizét is pirosra festette az emberi vér. Galéria csak erős idegzetűeknek!

K. G. G.

- Rosszul lettem, amikor szombat reggel 10 órakor benéztem a nem használt tanyám szobájába. Minden csupa vér volt – mutatta lapunknak néhány órával a felfedezés után tanyaszobáját egy röszkei asszony.

Csak erős idegzetűeknek: vérfürdő a tanyán. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


A négyes körzetben levő ingatlanban péntek este migránsok húzták meg magukat: a tanya szobájának kanapéján egy hengerpárna és egy törülköző úszott vérben, a padlón álló műanyag vödör vizét is pirosra festette az emberi vér. Az ágy mellett egy kisgyerek fél pár cipője árválkodott.

A magyar-szerb határon felhúzott pengés drótkerítés már Röszkéig ér. A tanyatulajdonos szerint a szögesdrót sebezhetett meg határsértőt. – Nagy jajveszékelést hallottam a tanyából péntek este. Hívtam a rendőröket, de emberhiány miatt nem tudtak kijönni- mondta az asszony.

Csak erős idegzetűeknek: vérfürdő a tanyán. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


A határsértő súlyos sebei ellenére reggel útra kelt. A rendőrök ebben a pillanatban értek a tanyához. Később megkérdeztük őket, azt mondták, vizsgálják az ügyet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!