Szeged és környéke

2016.04.21. 16:07

Hulladékból ékszerdoboz

Mi mindenre jók a hulladék reklámújságok? Szegedi olvasónk, Kiss Ferencné Erika a netet böngészte, mikor véletlenül felfedezte. Aprócska ékszerdoboz a pipereasztalra, bonbontartó, kosárka - színfoltok Erika lakásában, ötletes ajándék anyák napjára, vagy egy barátnőnek.

Kancsár Tímea

– Használni is lehet a sodort vagy éppen valódi kosárfonási technikával készített dísztárgyakat? – kérdeztük az alkotót. – Hosszú csíkokra vágom, sokszor hurkapálca segítségével tekerem fel vagy sodrom a papírt, utána ragasztom, majd le is lakkozom az ajándéktárgyakat, így elég strapabírók, akár használni is lehetne azokat – mondja olvasónk.

 


Állítja, mindössze némi kézügyesség kell az elkészítésükhöz, és persze türelem. Aki nem szeret ilyen apró dolgokkal foglalatoskodni, hozzá se fogjon! Számára azonban tökéletes kikapcsolódás az esti tévénézés helyett. – Néha már azt veszem észre, hogy éjfél van, én pedig három-négy órája hajtogatok – meséli nevetve Erika. Meglepődtünk, amikor elmondta, hogy mindössze két-három színes újság szükséges egy kisebb ékszerdobozhoz.

 

Ez most nem a reklám helye, így arról nem faggattuk Erikát, melyik cég reklámújságjaiból lehet a legszebben hajtogatni...


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!