Szeged és környéke

2016.05.28. 15:29

Idén is összeállítjuk a színötösök tablóját

Csongrád megye - Újra összeállítjuk megyénk legjobb tanulóinak tablóját. Szín5-ös kiadványunkhoz a bizonyítványosztás után várjuk a kitűnők jelentkezését.

Munkatársunktól

Régi hagyományainkhoz híven idén is megjelentetjük Szín5-ös mellékletünket, vagyis a Csongrád megyei általános iskolások dicsőségtablóját. Már most szólunk: várjuk mindazon diákok jelentkezését a bizonyítványosztás után, akik csak jeleseket kaptak – vagy a legmagasabb szintű szöveges értékelést zsebelték be. Van még néhány hét az iskolából: aki szeretné viszontlátni arcát a megye legjobb diákjai között, most még tegyen meg mindent azért, hogy az utolsó témazárók is jól sikerüljenek.

A szülők gyermekeik nagy felbontású, színes fotóit, adataikkal és bizonyítványuk másolatával együtt e-mailen küldhetik el a tanév lezárása után szerkesztőségünknek, illetve weboldalunkon is fel lehet majd tölteni a képet. A jelentkezéseket ügyfélszolgálatainkon, illetve postai úton, hagyományos formában is fogadjuk. A dicsőségtablót július második felében jelentetjük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!