Szeged és környéke

2017.06.14. 10:44

Idén is szeretnénk megmutatni Csongrád megye kitűnő tanulóit

A napokban mindenütt kiosztják az általános iskolás bizonyítványokat, amit mi már nagyon várunk, mert idén is szeretnénk megmutatni Csongrád megye kitűnő tanulóit.

A napokban mindenütt kiosztják az általános iskolás bizonyítványokat, amit mi már nagyon várunk, mert idén is szeretnénk megmutatni Csongrád megye kitűnő tanulóit. Várjuk tehát azok jelentkezését, akik csak jeleseket kapnak (magatartásból is) – vagy a legmagasabb szintű szöveges értékelést zsebelik be.


Színes, nagy felbontású arcképfotót kérünk

A pályázathoz csatolni kell egy nagy felbontású, színes fotót a gyermekről, amely kiadványunkban megjelenik majd. Kérjük, hogy arcképet küldjenek: a családi fotókból kivágott részletek többnyire nem megfelelő minőségűek nyomtatáshoz. Szintén zavaró, ha többen vannak a képen, vagy a háttérben más alak is látszik. Ha csak ilyen fotó áll rendelkezésre, inkább készítsenek vagy készíttessenek újat. A nem megfelelő fotókról visszaigazolást küldünk, így kérjük, minden pályázó figyelje e-mailjét vagy telefonját.

A jelentkezés menete

A pályázathoz szükség van még a gyermek adataira (név, iskola, osztály, szülő telefonszáma) is. A jelentkezéseket e-mailben várjuk a [email protected] címen, illetve postai úton, a 6729 Szeged, Szabadkai út 20. címre. A kiadvány július közepén jelenik majd meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!