Szeged és környéke

2017.12.06. 12:47

Információink szerint hat golyót kapott a Ford utasa, és továbbra is életveszélyes állapotban van

Leszámolás történhetett az autópályán.

Suki Zoltán

Valószínűleg egy külföldi, vagy külföldiek adtak le több lövést keddre virradó éjjel arra az autóra az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, amelyben egy ember a helyszínen meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült. A szakértő szerint leszámolás történhetett.


– Nagyon nehéz a gyilkosságról egyelőre bármit is mondani, hiszen alig van nyilvános információ az ügyről, de valószínűleg leszámolás történt az autópályán – mondta lapunknak szerdán [namelink name="Bilkei Pál"]. A kriminálpszichológus szerint ugyanabból az országból érkezhettek a tettesek és az áldozatok is, akik – annak ellenére, hogy osztrák rendszámú autóval utaztak – egyáltalán nem biztos, hogy osztrák állampolgárok. A módszer egyértelműen az alvilágra jellemző, a tettesek pedig készülhettek a gyilkosságra – mondta a szakértő.


Lapunk információi szerint a súlyos sérülésekkel a szegedi klinikára szállított ember hat golyót kapott, és továbbra is életveszélyes állapotban van. Az ügyről a rendőrség továbbra sem árul el részleteket, így azt sem tudni, hogy van-e már gyanúsítottja a kedd hajnalban „forró nyomon" indult nyomozásnak.


Megírtuk: az M5-ös autópálya csengelei pihenőjétől 150-200 méterre találtak egy autót, amelyre több lövést is leadtak. Az osztrák rendszámú Ford egyik utasa a helyszínen meghalt, utastársa pedig több golyót kapott, és életveszélyesen megsebesült.


A rendőrség rövid közleményben csak annyit írt, hogy „forró nyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást", és hogy emberölés miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!