Szeged és környéke

2019.05.16. 09:55

Ingyenes idegen nyelvi foglalkozások diákoknak

A Szegedi Tudományegyetem pályázati forrásból ingyenes, nyári, élményalapú és beszédközpontú nyelvi foglalkozásokat kínál a pályázatban az egyetemmel együttműködő középiskolák diákjainak.

Munkatársunktól

A programban – amely nem nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam – összesen 16, dél-alföldi középiskola érintett. Összesen 2734 fiatal vehet részt a foglalkozásokon, amelyeken angol-, német-, olasz-, spanyol- vagy franciatudásukat fejleszthetik. A cél az, hogy a nyelvtanulással kapcsolatos motivációjukat növeljék. Ehhez egy olyan új, élményalapú, informális, idegennyelv-tanítási módszertant dolgoztak ki, amely a középiskolás diákok nyelvtudását kulcskompetenciák mentén, játékos módon fejleszti.


A foglalkozásokat heti turnusokban tartják 2019. június 17. és augusztus 30. között, öt alkalommal. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet, amely megtalálható az egyetem honlapján. A jelentkezési lapot május 20-ig lehet elküldeni beszkennelve vagy lefotózva az [email protected] e-mail-címre, „EFOP, nyár" tárgymegjelöléssel. A jelentkezés elfogadásáról június 8-ig értesítést küldenek a résztvevőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!