Szeged és környéke

2019.01.12. 16:51

Iparág épül a boldogító igenre: 2 szinten minden az esküvőről szól az IH-ban - videó, galéria

Szeged - Idén először egy konditerem, a FitWorld Fitness is jelen volt a XIV. Menyegző Esküvői Kiállítás és Vásáron a szegedi Ifjúsági Házban, ahol január második hétvégéjén két emeleten több, mint 1000 négyzetméter várják a dél-alföldi régió egyik legnagyobb esküvői kiállítására a házasulandókat és az érdeklődőket.

Munkatársunktól

Arra a kérdésünkre, hogy hogy jön egy konditerem az esküvői ipar résztvevőinek seregszemléjére, rendkívül egyszerű volt a válasz, jól akarnak kinézni a nagy napon a házasulandó felek. [namelink name="Papp Andrea"] személyi edző elmondta, a párok együtt járnak hozzájuk, igaz, most az egyik hölgy kismama lett, ő már a babát várja, nem a kidolgozott testet. 

Iparág épül a boldogító igenre: 2 szinten minden az esküvőről szól az IH-ban. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA

Két napon át az IH két szintjén minden megtalálható, ami egy esküvőhöz kell. Az egyik fiatal pár, amely 2020 májusában mondja ki a boldogító igent, alaposan felkészült, az algyői Levendula Hotelt választatták, ahol a menüsortól kezdve a hangosításon át a rózsás kapuig mindent megszerveznek.

Durva, ahogy rárepülnek azt emberre. Én nyugodtan nézelődnék. Elég stresszes lesz maga az esküvő, még itt is idegesítenek

– mondta Gábor, miközben párja, Zsófia a csipkés-habos díszítés mellett a parasztos sertéstarja között vacillált. 


Két napon át, mint a Classic férfi divat vezetőjétől, Orosz Szabolcstól megtudtuk, az alsónadrágon kívül mindent megtalálnak az érdeklődők a vásárban, ami az esküvőhöz szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!