Szeged és környéke

2019.01.10. 10:22

Ismét keressük az Év embereit a megyében

Immár negyedik alkalommal keresi lapunk az Év emberét. Idén is szeretnénk megmutatni, kik voltak a tavalyi év hétköznapi hősei - azok, akik lehet, hogy nem mindenki által ismertek, de munkájukkal, emberségükkel kivívták mások elismerését, illetve akik példát mutattak a környezetükben élőknek emberségükkel, munkájukkal, közösségi aktivitásukkal vagy bátor kiállásukkal.

Munkatársunktól

A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is olvasóinktól várunk javaslatokat, ki lenne méltó arra,

hogy átvehesse lapunk díját. Egész Csongrád megyéből várjuk a jelöléseket január 20-ig az [email protected] e-mail-címre. Kérjük, írják meg pár sorban azt is, miért tartják érdemesnek támogatottjukat a díj elnyerésére! A jelöltek közül szerkesztőségünk tagjai választják majd ki az Év embereit titkos szavazással.


Tavaly Szegedről Péntek Imréné, a GEMMA Fejlesztő Iskola vezetője, Makóról az ingyenes gyerektáborokat szervező Bakacsi Pálné, Fábiánsebestyénről pedig Bálint Róbert, a Kiskocsma Baráti Kör vezetője vehette át egy exkluzív vacsoraesten a CE Glass által gyártott üvegtrófeát.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!