Szeged és környéke

2019.08.29. 20:01

˝Itt van a legfinomabb kávé˝ - Nagy buli volt a Délmagyar standjánál is a SZIN-en

Az előző esti bulik után a második nap is későn ébredt a fesztivál, napközben a civil faluban sátorozó szervezetek tevékenykedtek, érdekes programokat kínálva az arra járóknak.

Munkatársunktól

Hatalmas bulival telt a SZIN első estéje, sokan voltak kíváncsiak Majkára, Afrojackre és Horváth Tamásra is. A Délmagyar standja reggel 9 órától várta a friss hírekre és croissant-ra éhes látogatókat, amit 349 forintért árulnak a kedves és segítőkész kiszolgáló lányok. Sőt kávé is jár az újság és a harapnivaló mellé, amely egyébként igen népszerűnek bizonyult a vendégek körében. Volt, aki megjegyezte, hogy itt kapni a legfinomabb kávét, ezért idejár pótolni a napi koffeinadagját. Aki pedig emellett megválaszolja a napi kérdést, ajándékot is választhat magának.

A Délmagyarország standjánál lehet a legfinomabb kávét kapni. Fotó: Kuklis István

A Délmagyarország standjánál lehet a legfinomabb kávét kapni. Fotó: Kuklis István

Az előző esti bulik után a második nap is későn ébredt a fesztivál, napközben a civil faluban sátorozó szervezetek tevékenykedtek, érdekes programokat kínálva az arra járóknak. Töltöttünk ki kérdőívet a szenvedélybetegségekről, amely nemcsak a szerhasználat gyakoriságát méri fel, hanem azoknak is hasznos, akiknek a hozzátartozóik között vannak függők és az ő viselkedési mintáikat igyekszenek feltérképezni. Itt is, ahogy a legtöbb helyen, apróságokkal kedveskednek az aktivitásért. A nyári hőségben sokan pancsoltak a medencében is napközben. Egyébként a fesztivál területén naponta többször is locsolják az utat, amely egyrészt hoz egy kis felfrissülést, másrészt hatásos védekezés a por ellen. A csütörtök esti programban többek között a Clean Bandit, Szabó Balázs Bandája, a Punnany Massif, a Dubioza Kolektiv és a Margaret Island szerepelt.

Címkék#Szeged#SZIN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!