Szeged és környéke

2009.07.14. 23:27

Jean Renoval játszik egy filmben Réti Barnabás

Szeged - Sírnia kellett és elájulnia Réti Barnabásnak abban a francia történelmi filmben, aminek Jean Reno a főszereplője. A Szegedről indult fiatal színész újabb filmszerepekre is készül.

Kovács Kriszta

A világhírű Jean Reno a főszereplője annak a francia szuperprodukciónak, amelyben a Szegedről indult Réti Barnabás is látható egy jelenetben. A Barátok közt egykori sztárja a most készülő, francia La raffle, vagyis A razzia című filmben egy zsidó férfit játszik: sírnia kellett és el kellett ájulnia – a forgatókönyv szerint.

– Kihívást jelentett a szerep, de nagyon profi légkörben dolgoztunk, ami megkönnyítette a munkát. Jean Renoval sajnos nem találkoztam, a többiek azonban azt mesélték, hogy közvetlen és kedves mindenkivel – mesélte a 26 éves magyar színész.

A részben Magyarországon készülő, a második világháború idején játszódó film egy rövid jelenetében szerepelt Barna – két napig forgattak. Barna most a következő alakításra készül. A nyáron több külföldi produkcióban kapott lehetőséget, de azért pihenni is marad ideje.

Elájult a forgatáson a Barátok közt egykori sztárja. Fotó: DM/DV

Elájult a forgatáson a Barátok közt egykori sztárja.
Fotó: DM/DV

– Augusztusban pár hetet a Balatonnál töltök a barátaimmal, és amikor csak tehetem, hazamegyek a szüleimhez a Zsombó melletti tanyánkra – árulta el a fiatal színész. Hozzátette: sajnos nem lovagolhat a filmszerepek miatt – nehogy egy sérülés vagy ficam miatt álljon a forgatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!